Fordele for dig og din hund/kat

Fordel 1: Pris Er du loyal kunde hos Baloo’s (dvs. har du mindst én gang tidligere handlet hos os) - er der penge at spare! Som loyal kunde får du nemlig altid lidt ekstra foder i sækken.

Er du KATTEkunde og loyal får du altid - og for hver gang du bestiller 1 sæk foder à 4 kg. - 1 kg. ekstra foder med, kvit og frit. Køber du eksempelvis 8 kg. foder, får du altså 2 kg. ekstra foder oveni din bestilling - helt gratis. For at du får mest muligt for pengene, leverer vi dette foder direkte fra vores producent, og det leveres derfor ikke i Baloo’s karakteristiske stofsæk. Men altid i Baloo’s friske og lugtfrie dagsrationer, lige til at administrere.

Er du HUNDEkunde og loyal, belønner vi med hver 10. sæk GRATIS!! Vores hundefoder leveres i sække à 3 kg., og du får således 3 kg af Baloo's nærende foder helt gratis.

Fordel 2: Kvalitet Din hund/kat får det bedste af det bedste hvis den spiser Baloo’s foder. Alt vores foder er udelukkende lavet af naturens egne råvarer med stort indhold af ferske ingredienser og altid med kød/fisk som 1. ingrediens. Og vi tilsætter - selvfølgelig - ingen former for kunstige farve-, smags- eller tilsætningsstoffer til foderet.

Fordel 3: Dagsrationer Vi leverer alt vores kattefoder i dagsrationer eller ugerationer, hvilket er Baloo’s unikke varemærke. Vi tror på, at foderet på denne måde holder sig friskt længere - til glæde for dig og din kat. Dagsrationer er nemme at håndtere, de lugter ikke, og så sikrer de, at din kat får den korrekte mængde mad. Vores hundefoder leverer vi kun i 3 kg. sække, hvilket også her gør, at foderet er nemmere at håndtere, samt holder sig friskt længere.

Fordel 4: Levering Vi leverer med et smil lige til din dør, og du slipper for at hente, slæbe og bringe. Du betaler ikke for fragt hos os, heller ikke for mindre ordrer - vi har FRI FRAGT på alle ordrer.  

Fordel 5: Made in DK Baloo’s foder er produceret i Danmark, og du støtter derfor danske arbejdspladser, når du handler hos os.

Fordel 6: Smagsgaranti eller pengene retur. Vi lever af glade og tilfredse kunde, og kan de hund/kat ikke lide vores foder, returnerer du det blot til os, og du får dine penge igen.

Fordel 7: Kundeservice Og så gør vi alt for at give jer kunder den bedste kundeoplevelse og service. Vi ser vores kunder som helt centrale for vores forretning og bestræber os på at levere de bedste produkter og ydelser i forhold til både kvalitet, service, levering og kommunikation. Vi er meget glade for den løbende feedback vi får, og anskuer det på den måde, at jo mere feedback vi får, jo bedre bliver vi som virksomhed. Som kunde kan du på den måde derfor være med til at præge udviklingen af Baloo’s.

Vores kunder er heldigvis også glade for os. Her kan du se et par eksempler på hvad vores kunder har skrevet om os på Baloo’s facebook : https://www.facebook.com/Baloos-741135815904117/.


   

Helene Vedel Jensen har anmeldt Baloo's5 stjerner

8. marts ·

Mine to skønne katte elsker det!! Jeg har prøvet stort set alle varianter og de sætter glædeligt tænderne i foderet. Det gør mig glad at mine katte er tilfredse!! Yderligere får man en super god service. Jeg er meget tilfreds!!


 

Charlotte L Hansen har anmeldt Baloo's5 stjerner

11. januar ·

Kundeservice helt i top, ( gav gerne flere stjerner , men det kan man ikke )

 

 

Elsebeth Balsløw har anmeldt Baloo's5 stjerner

16. december 2015 ·

Vores 2 British Shorthair katte er meget tilfredse med Baloos ( fisk ) kattemad. Dernæst er det altid en rigtig god service mht bestilling og levering , hvilket i alt i alt gir en super total oplevelse. De bedste anbefalinger herfra.

 

 

 Annette Føhns har anmeldt Baloo's5 stjerner

12. januar ·

Så har jeg købt min første sending ,og det må jeg sige ,super service ,hurtig levering og en masse dejlig mad til mine 5 katte . Tak til jer

 

 

Ane Bondo Wessberg har anmeldt Baloo's5 stjerner

17. december 2014 ·

Virkelig god service og fantastisk kattemad:)

 

 

Mette Bertelsen har anmeldt Baloo's5 stjerner

17. august 2015 ·

Virkelig god og hurtig service, og kattene elsker maden!

 

Du kan læse mange flere anmeldelser her: https://www.facebook.com/Baloos-741135815904117/.