Års-abonnement

Har du en eller flere katte/hunde beregner vi gerne et tilbud på et årsabonnement af foder. Vi sammensætter tilbuddet fuldstændig efter dine ønsker og præferencer. Du har derfor mulighed for helt frit at mikse vores produkter på kryds og tværs.

Hvor mange kilo indgår i et årsabonnement af foder? Hvor meget foder din kat/hund spiser afhænger af mange ting, blandt andet race, aktivitetsniveau, alder samt omgivende miljø. Vi estimerer, så præcist som vi kan, hvor meget foder din kat/hund vil spise i løbet af et år, men det er selvfølgelig med et vist forbehold. Derfor vil du altid opleve, at vi har lagt et par ekstra kilo i kassen som en buffer og dermed en ekstra fordel.

Vi leverer som udgangspunkt 2 gange årligt med mindre vi har aftalt andet. Vi leverer altid hundefoder i 3 kg. sække og kattefoder som dags- eller uge rationer, og foderet vil derfor altid være super friskt. Færre leverancer til dig giver den bedste pris. Har du udfordringer med plads hvor du bor, kan du altid opbevare dit foder hos os. Det koster ikke noget.

Kontakt os på info@baloos.dk eller telefon 40 13 45 85 hvis du ønsker, at vi skal beregne et tilbud på et årsabonnement til dig, eller hvis du ønsker yderligere information.