Om Baloo's

Baloo’s ApS sælger dansk produceret katte og hundefoder, kattegrus og kattesnack til privatpersoner og virksomheder.

Læs videre - og find ud af hvorfor kvalitet og miljø betyder så meget for os. Læs også om vores designfilosofi, kundeprogrammer samt hvilke projekter vi støtter økonomisk. 

Kvaliteten

Vi stiller de højeste krav til kvalitet, indhold, produktion og dokumentation af foderet. Dette er et krav i forhold til vores værdier og etik, men også en nødvendighed når man sælger super premium foder. Og vi går op i, at vores foderkvalitet er den bedste af det bedste. Vores foder dækker den sunde og raske hund og kats behov, samt hele hundens/kattens livscyklus. Foderet er PH optimeret og anbefales derfor til såvel neutraliserede som ikke neutraliserede hunde/katte.

Baloo's katte- og hundemad er smagfuldt og vitaminrigt, og indeholder alle de næringsstoffer din kat eller hund har brug for - vi har kort sagt fokus på din kat/hunds sundhed og velvære. Det betyder, at vores foder selvfølgelig indeholder ferske råvarer som 1. ingrediens, ikke er tilsat kunstige tilsætningsstoffer, og at kun naturens egne råvarer anvendes ved produktionen. Særligt har vi ved produktionen af foderet haft fokus på at styrke sunde tænder, en sund pels, smidige og bevægelige led samt ikke mindst en sund fordøjelse.

Lokalt fokus

Beliggende i Roskilde anvender vi så mange lokale råvarer som muligt. Eksempelvis fremstilles de snore vi binder kattesækkene sammen med på rebslageriet på Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Vi stræber efter kun at samarbejde med danske virksomheder, og dermed holde vores produktportefølje på danske hænder. Vi støtter dansk kvalitet og danske arbejdspladser. Vi tilstræber særligt at samarbejde med lokale virksomheder i det omfang det er muligt. Vi er en moderne virksomhed, som gør hvad vi kan for at begrænse CO2 udledningen, og vi er derfor beviste om vigtigheden af, at have et nationalt/lokalt fokus.

Formålet

Et formål hos Baloo’s er, at give katte og hunde og deres ejere en bedre oplevelse ved og omkring fodring. For at opfylde dette, pakkes vores dagsrationer til kat eksempelvis i en lufttæt emballage, som er nem at anvende, og som sikrer, at din kat får den korrekte mængde mad. Dagsrationerne holder også foderet super friskt, og katten vil elske den knitrende lyd, og have en hyggestund ved servering af foderet. Yderposen signalerer enkelhed og renhed, og er designet til at kunne stå fremme i dit hjem. Vores kunder anvender den efter endt brug som legetøj for katten, indkøbspose, kartoffelsæk osv.

Skræddersyede løsninger

Vi gør alt hvad vi kan for at vores foder skal være til at betale. Loyalitets- og bonusprogrammer for loyale kunder, storkunde aftaler samt årsabonnementer gør alt sammen, at vores kunder får lige den skræddersyede løsning som passer bedst, og til den bedst mulige pris. Vi sælger primært gennem vores webshop, men du kan også købe vores produkter hos udvalgte dyrlæger og kattepensioner.

Vi støtter gode projekter

Baloo’s vision er at skabe forandringer der tilgodeser dyr, mennesker og samfund. Det gør vi ved at allokere dele af vores overskud til velgørende formål. Eksempelvis donerede Baloo’s i 2015-16 foder til Sønderborg Kattehjem, Kattekøbing og Tullebo Kattehjem, og hjalp på den måde mange internat- samt vildkatte.

Vi tænker på miljøet

Miljøtankegangen er en vigtig del af Baloo’s verden. Vores kattegrus er eksempelvis baseret på genbrugstræ og emballeret i den tyndeste mulige papirspose. Vi tænker også miljøet ind andre steder - vi genbruger altid vores papkasser, og nedbringer derfor vores samlede antal papkasser, hvilket er med til at skåne miljøet.

Baloo's?

Flere har spurgt os hvor navnet Baloo’s stammer fra? Svaret er, at det ligesom kom til os uden at vi præcist ved hvorfor - da vi fik vores internatskatte for et par år siden, overvejede vi navnet Baloo til den ene, men den var allerede navngivet, og derfor blev det ikke til noget. Navnet hang imidlertid ved, og vi har også efterfølgende hørt om både katte og hunde der hedder Baloo. Da vi etablerede Baloo’s ApS tilbage i 2014 var vi således ikke i tvivl.

Hvem er folkene bag?

Baloo’s er et lokalt familieejet firma beliggende i Roskilde, og drives af Marianne og Kasper med hjælp fra børnene Peter, Rasmus og Kathinka, samt dyrlæger, ernæringskonsulenter og andre ildsjæle. Vores nuværende skønne familiekat Silke elsker at være den første til at smage på nye spændende fodervarianter, mens de skønne collier Bimbo og Jason sammen med mange andre hunde hjælper os med at teste hundefoder.

 

Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, personlig service samt vejledning. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på info@baloos.dk eller på telefon 40134585.

Velkommen i Baloo's verden!